CELLU-ATTACK - АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЕРУМ
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
02 974 89 44 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:30 часа
  • Вашата количка е празна!

CELLU-ATTACK - АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЕРУМ

33.25лв. 47.50лв.
  • Производител: Atache
  • Модел: CORPORAL CARE
  • Наличност: В наличност

ОПИСАНИЕ:

Терапия с антицелулитно действие, която намалява обема и подобрява еластичността на кожата. Ускорява изгарянето на мазнини и премахването на задържаните течности, ремоделирайки тялото. Включва антицелулитен масажор, който позволява достигане и на най-дълбоките слоеве, елиминира целулита и активира микроциркулацията. Този продукт е създаден като продължаваща терапия на професионалната антицелулитна програма CELLU-ATTACK, за да увеличи и подобри постигнатите в салона резултати.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанасяйте антицелулитния серум CELLU-ATTACK веднъж или два пъти дневно (с изключение на дните с професионална терапия). За нанасянето на продукта използвайте интензивен бавен масаж с кръгообразни движения.

Редовното използване, постоянството и добрия масаж са от основно значение. За по-добри резултати, антицелулитният серум CELLU-ATTACK има вграден масажор, достигащ до по-дълбоките слоеве на кожата, като помага да се елиминират мазнините и да се разнесат излишните течности. Масажорът има 22 закръглени контактни пластинки, които масажират кожата, предизвиквайки ефекта на вълната, редуцира целулита и стимулира микроциркулацията.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Екстракт от Palmaria Palmata, PHYTO-R-75, Масло от жожоба, V-тоник.

ОПАКОВКА:

200 мл.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ: ATACHE CELLU-ATTACK

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър